Nieuws

— Welkom op de website van Theatergroep TOP —

Nieuwjaarsreceptie 2019

Op zondagmiddag 6 januari hebben we onder het genot van een hapje en een drankje bij De Zonnebloem ons nieuwe TOP-jaar ingeluid!!

Feestavond TOP

Ons jaarlijkse feestavond was dit jaar bij De Waltakke in Lochem. Na een kopje koffie of thee hebben we een gezamenlijk spel gespeeld; Jongens tegen de meisjes. De meisjes van TOP staken er met kop en schouders bovenuit en hebben dit leuke spel gewonnen. Als prijs mochten ze als eerst hun keus maken bij de snackbuffet waar gretig gebruik van werd gemaakt, Feestcommissie bedankt voor jullie inzet!

Bestuursuitje TOP

Op zaterdag 10 februari 2018 zijn we van het bestuur van TOP naar Escaperoom Groenlo geweest. Helaas hebben we het niet binnen de tijd gehaald. Om dit verlies iets te verzachten hebben we heerlijk gegeten bij Frederik Hendrik. Het was weer een geslaagd uitje!

Nieuwjaarsreceptie 14 januari 2018

Onder het genot van een hapje en een drankje werd het nieuwe jaar ingeluid bij De Zonnebloem!

Verenigingen in het nieuws

Luister hier het fragment van Achterhoek FM.

Jubilarissen en afscheid

Woensdag 22 maart werden tijdens de jaarvergadering van Theatergroep Top uit Lochem maar liefst 4 jubilarissen gehuldigd. Lenie Brinkman werd gehuldigd voor haar 70 jarig jubileum. Zij heeft 70 jaar geleden de oprichting van de tevens jubilerende Theatergroep Top meegemaakt. Op de ledenvergadering werd dit op ludieke wijze gevierd door een interview met Lenie. Daarin kwamen enkele feiten aan het licht die de meeste leden van TOP nog niet wisten.

De andere jubilarissen waren: Johan Stegeman, Frank Beltman en Sheila Rasch allen 25 jaar lid. Lenie, Frank en Sheila ontvingen bloemen en een speld. Johan was helaas verhinderd, hij ontvangt zijn speld later.

Naast het huldigen van de jubilarissen was er ook het afscheid van een betrokken, en zeer actief bestuurslid: Rieky Koert. Ook al heeft ze haar bestuurstaak neergelegd, toch zal ze zich achter de schermen nog blijven inzetten voor deze club waar ze jarenlang het gezicht van is geweest!

Bestuursuitje TOP

Op zaterdag 28 januari zijn de bestuursleden van TOP naar Deventer geweest. Hier hebben ze een mooie tijd neergezet bij Escaperoom Deventer (de vogelvrij). Daarna hebben ze gezellig getafeld bij Cava Andalusia! Onder een hapje en een drankje werd de speurtocht bij Escaperoom uitvoerig besproken.

Nieuwjaarsreceptie

Onder het genot van een hapje en een drankje werd door Theatergroep TOP het nieuwe jaar ingeluid bij De Zonnebloem. Een extra speciale omdat we dit jaar ons 70 jarig bestaan vieren!

Kick off jubileumvoorstelling 2017

Op donderdag 24 november is er voor de leden van TOP meer informatie gegeven over de jubileumvoorstelling van 2017. De leden konden zich opgeven voor commissies en natuurlijk welke rol ze willen gaan spelen.

Het beloofd nu al een mooie voorstelling te worden!!

dsc_0033 dsc_0048 dsc_0049 dsc_0029

Schminkcursus

Op woensdag 2 november zijn leden van TOP druk bezig geweest met schminken.

De resultaten zijn erg mooi geworden en zeker te gebruiken bij het schminken van de jeugd bij De Keidagen.