Voorstellingen - 2011- Camping de Zandkuil ( openluchtspel)

— Welkom op de website van Theatergroep TOP —

Data en locatie

Het openluchtspel heeft een eigen site. Klik hier om deze te bezoeken

Omschrijving

Hannie is de eigenaresse van Camping de Zandkuil. En dat bevalt goed! Onder haar leiding is de camping in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote succesvolle camping met voor elk wat wils. Natuurlijk ook met vaste gasten, zoals de gezellige Bep en haar praatjesmaker Nico. En niet te vergeten de “omhoog gevallen” Desiree met haar sullige man Douwe. Maar ook gezelschappen, trekkers en kamperende gezinnen voelen zich op “De Zandkuil” thuis. Want alles is immers goed geregeld; het is er schoon, rustig, vertrouwd. Kortom, wat wil een kamperend mens nog meer?

Maar dan komt Hannie’s zus Janet, eigenlijk Jannie, opdagen. Janet, de creatieve, de impulsieve, de innemende, die flirt en elke man om haar vinger windt. Janet was min of meer uit Hannie’s leven verdwenen toen ze huwde met een diplomaat en naar Australië verhuisde. Waarom is ze opeens terug? Wat wil ze?

Hoe gaan Hannie, haar kinderen en de campinggasten op deze “wervelwind” reageren? Wat vinden de trouwe werknemers Greet en Freek ervan? Hoe reageert Frans, de bakker?

Genoeg ingrediënten voor een komisch blijspel met vele verwikkelingen!

Het openluchtspel is een gezamenlijk initiatief van de stichting Openluchttheater Lochem, toneelverenigingen TOP, AEV en ’t Overschotje. Klik hier voor de officiele site van het openluchtspel.